- Jubilejní 100. klub Královny Elišky jsme důstojně oslavili promítáním a povídáním o historii Elišky i klubu, při posezení v hlavní lodi vinárny. Účastnilo se 26 členů a 31 hostů.
- Velikonoční menu, připravené šéfkuchařem Martinem Chladou z Újezdu u Brna, bylo vynikající a všem chutnalo: – králičí paštika s čerstvou bagetkou – vývar z kukuřičného kuřátka s kopřivovým knedlíčkem – pomalu pečený jehněčí hřbet na rozmarýnu, smetanový špenát, karlovarský knedlík
- Jako dezert královny Elišky byl rozkrájen čokoládový dort se 100 a nápisem z marcipánu, který připravil pan Tahir Aliu v Cukrárně Florida v Prostějově.
- Jednotlivé chody menu vhodně doplňovala nominovaná vína z poslední ochutnávky (vinařství Carkov, Mádl, PPS AGRO a Skoupil). Ochutnali jsme i šampiona Vinum Juvenale z Vinařství Sing Wine z Velkých Bílovic (viz menu).
- K večeři i poté zahrála Alena Oldies k tanci i poslechu.
- Návštěvnost www stránek: stav počitadla – 81 800 / 720 návštěv za měsíc